Magnetiseren

Wat is Magnetiseren
Magnetiseren is het geven van liefde in de
vorm van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van energetische blokkades centraal staat. Magnetiseren is een paranormale geneeswijze, de methode is een vorm van healing. Door handoplegging geef ik levensenergie door op de blokkades die ik voel tijdens een behandeling. Ben je zwanger of heb je hartklachten dan dien je eerst toestemming te hebben van je huisarts. Een magnetiseer behandeling is voor iedereen, jong en oud. Magnetiseren is geen vervanging van de reguliere behandeling, magnetiseren kan de reguliere behandeling wel ondersteunen. Door verstoring in ons energieveld blokkeert het energiecentra in ons lichaam. Wat zorgt dat we zowel lichamelijke als geestelijke klachten kunnen krijgen. Met magnetiseren ga je met jezelf aan het werk in de vorm dat je emotionele blokkades in jezelf gaat opruimen, zodat lichaam en geest weer in balans komen. Magnetiseren geeft een rustgevend en ontspannen gevoel.

De energie die ik door mag geven  is ook voelbaar voor jou als cliënt. Tijdens de behandelingen kunnen de klachten, fysieke pijn  soms eerst verergeren, dit komt door het los maken van oude pijn of trauma’s. Je ruimt immers blokkades  “oude rommel” op. Ook boosheid, verdriet, angst en teleurstellingen kunnen weer boven komen. Dit hoort bij de verwerking en neemt na enkele uren en soms dagen weer af.(afhankelijk van de grote van de blokkade).  Dit is een kort moment, daarna treedt er verbetering op. Het aantal behandelingen kan heel divers zijn. De behandeling wordt met de kleding aan uitgevoerd op een massagetafel of massagestoel, je hoeft alleen je schoenen uit te doen.

Al meer dan 5000 jaar
Magnetiseren wordt ook wel ’strijken’ of handoplegging genoemd, en wordt al meer dan 5000 jaar in vele culturen gebruikt. Deze universele levensenergie zoals in India noemt men “Prana”, in China wordt de levensenergie “Chi” genoemd en in Japan “Ki”. Je lichaam en alle overige levende wezens worden gevoed door deze universele levensenergie. Zonder deze levensenergie zou er niet eens een mogelijkheid zijn om te bestaan. Door je levensenergie (Prana, Chi, Ki, Yin en Yang,) in balans te houden hou je lichaam, geest en ziel gezond. De functies van je organen, het bloedbeeld en de structuur van de celweefsels in je lichaam veranderen en verbeteren. Maar ook je denken, eetgedrag veranderd,  je weet beter om te gaan met je emoties, teleurstellingen en stress, maar ook het oordelen en veroordelen, afgunst  naar andere toe veranderd. De kracht in positief denken versterkt. Zo zet je een liefdevoller energieveld om je heen.

Bekijk hier de prijslijst.