Reiki

Reiki Gouda| Massage Gouda| Healing | Woning Coach |Wat is Reiki?
Reiki is een Japanse natuurlijke geneeswijze, een spirituele manier om te helen. De Japanse naam is Usui Shiki Ryoho. Dit is de oorspronkelijke Reiki methode. Deze wijze van genezen is ontdekt door Mikao Usui. Reiki is om ons zelf en andere te helen. Reiki is een behandelwijze, om op een liefde volle manier te helen, zowel op lichamelijk als op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Reiki is een wijze van genezen, heelwording, door middel van handoplegging. De processen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak volgen vanzelf. Reiki brengt je dichter bij jezelf, en daardoor kom je beter in je kracht te staan.

Reiki-Energie
Reiki-energie is een natuurlijke energie en gaat haar eigen weg, en is niet te sturen door lichaam of geest. De energie gaat daar naartoe waar die het hardste nodig is, omdat dat de plaats is van de grootste onbalans. Reiki doet wat het beste is op dat moment tijdens de behandeling. Als reiki-behandelaar komt de energie door mij heen naar de cliënt. Reiki–energie is een onvoorwaardelijke krachtige liefdevolle energie voor iedereen.

Een Reiki -behandeling ontvangen
Een reiki- behandeling kan ik je gegeven op de massagestoel of op de massagetafel. De behandeling gebeurd met de kleding aan daarom is het prettig als je makkelijk zittende kleding aan heb. De schoenen gaan wel uit dus schonen voeten en sokken zijn wel gewenst. De tijdsduur voor een behandeling kan 1  tot 1½ uur duren en kun je in een sessie van 10 behandelingen ontvangen of als onderhoudsbeurt b.v. eens in de maand. De beste resultaten zie je bij meerdere behandelingen. Je kunt een reiki- behandeling ontvangen geheel en alleen voor ontspanning en voor verlichting van pijn of om dieper te gaan werken aan je eigen ‘IK’. Reiki is ook te combineren met een 
Massage.

Reiki voor lichamelijke klachten
Met reiki kun je elke lichamelijke klacht behandelen. Van een hernia/rugklachten tot reuma, van hoofdpijn tot … Ook voor lichamelijke klachten betekent dit dat de klachten doet verminderen of verdwijnen doordat er een proces opgang wordt gebracht van healing.

Behandeling /Medicijngebruik, advies van de reguliere arts altijd opvolgen.
Reiki is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg.

Groeiproces
Reiki brengt een groeiproces opgang, een groeiproces wat in jou innerlijke speelt. Dit kan bv. zijn dat je je wel goed voelt maar toch niet gelukkig bent en dat je niet weet waarom kan met reiki veranderen. Of om het begrip verder te willen groeien, te verrijken en om je zelf beter te leren kennen, je leert te luisteren, te voelen naar je eigen intuïtie. Hoe vaker een behandeling, hoe beter Reiki zijn werk kan doen voor jou. Reiki stelt je instaat je eigen verleden beter te begrijpen, je begrijpt beter waarom situaties zo gelopen zijn, maar begrijpt het ook met je hart. Begrijpen met hart en ziel geeft je de kans om je zelf te helen van pijn, verdriet, teleurstellingen, negatieve ervaringen. Het herkennen van patronen in je leven maakt het mogelijk te leren over je zelf en te accepteren over eigenschappen van je ware zelf. Een proces van acceptatie met een gevoel van liefde en menselijkheid, begrip op brengen voor de eigenschappen van andere als die voor je zelf. Waardoor lichaam en geest krachtiger wordt. Met Reiki kun je je blokkades opruimen. Processen van verwerken stellen je in staat dat je leven minder bepaald wordt door angsten, frustraties en gewoonten. En oude denkpatronen maken plaats voor een eigen gelukkig leven en spirituele groei.

Bekijk hier de prijslijst.