Levensenergie

Levensenergie Prana Chi Qi
Levensenergie is essentieel om de volgorde van ons leven te houden en ons bewustzijn uit te breiden. Levensenergie is de basis voor al onze acties en functies. We krijgen een bepaalde hoeveelheid Levensenergie in diepe slaap en in totale stilte. Ook wordt deze overvloedige energie verkregen door middel van, reiki, magnetiseren, meditatie, aura en chakra healing, zhineng qigong, massages en door het (spiritueel) reinigen van je woning etc. We gebruiken deze energie voor onze lichaam en geest activiteiten, onze dag-tot-dag-activiteiten zoals het zien, spreken, horen, denken en alle acties van ons lichaam en zelfs voor de spijsvertering. Deze energie opgedaan door de slaap is meestal niet voldoende voor deze activiteiten. Daarom voelen we ons uitgeput, moe en gespannen. Dit leidt tot geestelijke en lichamelijke pijn, emotionele pijn, stress en allerlei ziekten.

New Life Inspiration Natuurlijke pijnbestrijding | Massage Gouda | Healing |

Levensenergie is essentieel voor:
Handhaving van de orde van ons leven
Om een gezond en gelukkig leven te leiden
Om kennis te verkrijgen
En voor uitbreiding van ons bewustzijn

Door meer Levensenergie op te doen zal er meer energie door het lichaam stromen, en voelt ons lichaam sterker en energieker, onze geest helderder en positiever.

Onze acties zullen veranderen
Onze overtuigingen zullen veranderen
Ons begrip zal veranderen
Meer kennis in situaties
Uitbreiding van ons bewustzijn

Het belangrijkste resultaat hiervan is, om een gezond en gelukkig leven te leiden, liefdevoller voor ons zelf en andere te zijn.