Gezichtsbehandeling

Een verbeterde, verzorgende en verjongde huid, wie wil dit nu niet.

Als professioneel huidspecialist ben ik opgeleid om jou huidtype en huidconditie te analyseren en je advies te geven voor de beste behandeling voor jou specifieke behoeften. De gezichtsbehandelingen zijn niet alleen zorgvuldig ontworpen om jou huid te verjongen en te reinigen, maar zijn ook ontworpen om je te helpen ontspannen en tot rust te komen. De klassieke manuele reinigende gezichtsbehandeling is een uitgebreide verjongende en hydraterende behandeling met behulp van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. 
Ik presenteer je graag de beste behandelingsopties voor jou specifieke huidtype. Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtype en is perfect voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

Laat mij je helpen bij het bereiken van je mooie en gezonde huiddoelen.

“SkinPen” Microneedling behandeling.
Binnenkort kun je bij New Life Inspiration ook terecht voor de “SkinPen” Microneedling behandeling.
Hiermee wordt het natuurlijk proces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor veerkracht van de huid. De SkinPen versoepeld effectief weefselstructuur, bijvoorbeeld acnelittekens, littekenweefsel, rimpels en lijntjes, diepe rimpels, pigment, striae en een verslapte huid. 

Een gezichtsbehandeling om heerlijk te ontspannen en te genieten met een mooi verjongend en hydraterend resultaat.
Een gezichtsbehandeling om heerlijk te ontspannen en te genieten met een mooi verjongend en hydraterend resultaat.

Copyright ©2012-2024 New Life Inspiration