Handmassage

Handmassage

Of je nu klachten heb of niet, je handen hebben dagelijks een hoop te verduren. Om je handen verzorgd en mooi te houden bied ik je deze heerlijke ontspannende cosmetische handmassage aan als onderdeel van een manicure. Heb je last van droge handen, eczeem, gewrichtsklachten, (pijnlijke) kloven of rsi, dan kan deze handmassage de klachten verlichten, geeft ondersteuning of kan zelfs klachten voorkomen.

De handmassage maakt je handspieren weer soepel en krijg je een betere doorbloeding, je afvalstoffen worden beter afgevoerd en je handen zien er weer mooier uit. Zo ook net als bij de voeten hebben de handen ook drukpunten die corresponderen met de organen en je lichaamsdelen. Door deze ook mee te masseren wordt het zenuwstelsel gestimuleerd en de energiestroom herstelt.

Deze handmassage is natuurlijk niet alleen voor mensen met probleem handen. Juist door regelmatig je handen  te verzorgen help je problemen te voorkomen en houd je de huid mooi en soepel.

Wat kun je verwachten bij deze cosmetische handmassage? Ik gebruik de productlijn van het merk “dõTERRA” die jou met liefde zullen verwennen. Je handen worden verwend met een heerlijke scrub en een handmassage met massageolie en handcrème.

Tijd: 30 min  € 32,50
Tijd: 45 min  € 47,50
Tijd: 60 min  € 62,50