Nek en schoudermassage

Spanningshoofdpijn, hoofdpijn, een vast zittende nek en of schouders kun je met massage goed verhelpen. Allereerst noodzakelijk na te gaan of het niet om een contra-indicatie gaat. Soms is het dan beter om niet te masseren maar je dan door te verwijzen naar de huisarts.

De massage kan zowel uitgevoerd worden op de massagestoel als op de massagetafel. Op deze wijze heeft het lichaam een perfecte ondersteuning en word je niet afgeleid door enig ongemak. Een stijve nek kan duiden op stress of kan wijzen op een sterke blokkade die is ontstaan tussen het denken en het voelen, tussen het hoofd en het hart.

De massage stelt je in de gelegenheid meer te gaan voelen, zodat er een sterk bewustwordingsproces op gang kan worden gebracht. Nekklachten houden over het algemeen verband met een sterk en onbewust verlangen naar veiligheid.

Deze holistische massage maakt het je mogelijk om weer in contact te komen met dit verborgen verlangen en je in te laten zien dat je je leefwijze en gedrag zal moeten aanpassen wil je weer in harmonie met jezelf en omgeving zijn. Op onbewust niveau heb je met nekklachten min of meerdere mate dwangmatige behoefte aan controle. Hierbij hoort ook loslaten. Dus op zoek naar de bron is het advies.

De klachten wordt tijdens de holistische massage eerst fysiek aangepakt, voor een betere doorbloeding van de spieren waardoor deze warmer en zachter aan voelen. Lichaam en geest ontspannen zich. Zodat je je eigen levensenergie weer voelt stromen. Door deze massage kan een emotionele reactie vrij komen en brengt lichaam en ziel letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar en draagt toe aan het helingsproces.

Copyright ©2012-2024 New Life Inspiration