Voetmassage

Wil je je voeten laten genieten met een heerlijke verwenmassage dan is een cosmetische voetmassage echt een pure voet verwennerij voor jou voeten.

Deze voetmassage behandeling is een ware ontspanning. De energiestroming van het lichaam wordt hiermee actiever, het lichaam tot rust gebracht en de delen die door stress uit balans zijn geraakt worden hierdoor weer geactiveerd. Afvalstoffen komen vrij en eventueel blokkades worden op geruimd!

Eén van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en geestelijk gebied. Het verbetert je bloedsomloop, activeert de organen en stimuleert de energiebanen (meridianen).

Door de voeten te masseren en heerlijk te verwennen worden koude voeten weer lekker warm en worden de voeten met drukpuntmassage zoals hart, longen, maag, darmen, nieren en de zenuwbanen gestimuleerd.

Voetmassage wordt als zeer aangenaam ervaren, het voelt als een bron van ware luxe en heeft een kalmerende en ontspannende werking.

De voetmassage begin je met een verwarmd voetenbad, het scrubben van de voeten en een massage met massageolie. Dus laat je verrassen, maar vooral geniet tijdens deze voetmassage behandeling.

 

Copyright ©2012-2024 New Life Inspiration