Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een natuurgeneeswijze die duizenden jaren geleden al door chinezen, Egyptenaren en indianen werd toegepast. De reflexgebieden bevinden zich op de voeten en handen die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Voetreflex is voor jong en oud. Voetreflexzonemassage geeft verlichting bij allerlei mogelijke aandoeningen en zorgt voor een betere doorbloeding van de organen. Het werkt stress verlagend en ondersteund bij spanning. Verder worden goede resultaten behaald bij o.a. hoofdpijn, migraine, RSI, rugklachten, spijsverteringsklachten, depressie, reuma, slaapstoornissen, hormonale
verstoringen, spier en gewrichtspijn, menstruatie klachten, vermoeidheid, etc. Met deze massage wordt je levensenergie geactiveerd en het versterkt de kracht om de gezondheid in stand te houden.

De duur van de behandeling is 1 uur tot 1¼. Voor ontspanning kun je eenmalig een behandeling ondergaan of dit eens in de 5 á 6 weken herhalen, om zo je lichaam in conditie te houden.

Behandeling in geval van klachten afhankelijk van de aard en de ernst kun je de eerste 4 behandelingen 1x per week doen. Daarna kun je het geleidelijk afbouwen door eens in de 2 weken een behandeling te ondergaan met daarna een vervolgbehandeling van om de 4 of 6 weken.

Geen voetreflexzonebehandeling bij:

√ Infecties
√  Hoge koorts
√ Als je een operatie moet ondergaan
√ Risicozwangerschap
√ Zwangerschap of  in overleg met arts
√ Ernstige spataderen en voetschimmel
√ Drager van een pacemaker bent
√ Kankerpatiënten
√ Diabetisch patiënten

Hiervoor kun je je het beste wenden voor advies door contact op te nemen met je behandelend arts.

Tijd: 60 min  € 60,00
Tijd: 90 min  € 90,00