Gezichtsbehandelingen

Een verbeterde, verzorgende en verjongde huid, wie wil dit nu niet

Verwen je zintuigen en omarm de natuurlijke geurbeleving tijdens jouw gezichtsbehandeling. De luxueuze gezichtsbehandelingen zullen niet alleen je natuurlijke schoonheid van buiten uit laten stralen maar ook diep van binnen laten ontspannen voor een totale balans voor jou lichaam en geest. Elke behandeling zullen we zorgvuldig naar jou wensen en behoefte aanpassen welke jou zullen verrijken en verfraaien. 

Als professioneel huidspecialist kan ik jou huidtype en huidconditie analyseren en je advies geven voor de beste behandeling voor jou specifieke behoeften. De behandelingen zijn geschikt voor alle huidtype en zijn perfect voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

“SkinPen” Microneedling behandeling.
Binnenkort kun je bij New Life Inspiration ook terecht voor de “SkinPen” Microneedling behandeling.
Hiermee wordt het natuurlijk proces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor veerkracht van de huid. De SkinPen versoepeld effectief weefselstructuur, bijvoorbeeld acnelittekens, littekenweefsel, rimpels en lijntjes, diepe rimpels, pigment, striae en een verslapte huid. 

Copyright ©2012-2024 New Life Inspiration