IBX nagelreconstructie                                                                                                       

Ontdek onze IBX nagelreconstructie behandelingen voor gezonde en sterke nagels. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels en vult ribbeltjes en groeven in de nagels op.

Introductie IBX

Ik introduceer je graag onze IBX nagelreconstructie behandelingen. Een effectieve methode om je natuurlijke nagels te herstellen en te versterken. De IBX  dringt door in de bovenste laag van de nagelplaat en zorgt voor een ongeëvenaarde bescherming, herstel en versterking van de nagels van
binnenuit en is het enigste systeem ter wereld welke in de nagels werkt.

Gecertificeerd en gespecialiseerd IBX expert

Als gecertificeerd en gespecialiseerd IBX expert sta ik voor je klaar om jouw nagels te transformeren en te versterken. Ook voor als je nagelbijter bent of je nagel(s) een trauma hebben op gelopen. De behandelingen worden sterk aangeraden vóór het lakken van je nagels. Zowel bij het gebruik van traditionele nagellak als gelpolish om zo de nagels te beschermen, te verstevigen en te herstellen. Voor zowel voor de nagels aan de handen als voor de nagels aan de voeten.

IBX Repair en IBX Strengthen een krachtig duo 

Tijdens de behandelingen wordt er gebruikgemaakt van een twee staps-systeem, namelijk IBX Repair en IBX Strengthen dat de nagelplaat doordringt door gebruik van een warmte lamp en led lamp. De IBX Repair, welke de structurele zwakke plekken in de nagel opvult en versterkt, worden scheurtjes en beschadigingen gerepareerd en ontstaat er een stevigere basis voor de nagel. De IBX Strengthen versterkt de nagelplaat en beschermt. Deze stap zorgt voor een duurzame versteviging van de nagels en vermindert de kans op breken en splijten.                          Na 1 behandeling en regelmatige toepassing van de IBX behandelingen zal je al snel een verbetering zien in de conditie en kwaliteit van je nagels. Laat de magie van de IBX behandelingen jouw nagels transformeren naar gezonde en sterke nagels die stralen van schoonheid.

Kickstart en behandelplan met IBX 

De Kickstart behandeling start met 3 behandelingen, (Kickstart kuurbehandeling) met een tussenpozen van 1 week.  Na de eerste behandeling zal het verschil zichtbaar en merkbaar zijn. Mocht het nodig zijn worden er nog 2 extra behandelingen in gepland met  een tussen pozen van 1 week. Naast de behandelingen dien je zelf minimaal 3 tot 6 keer per dag de nagels te behandelen met de nagelriem olie  Dadi’Óil.

Bij de kickstart ontvang je een flesje Dadi’Óil van 3,7 ml om mee te starten. De vervolg behandelingen zullen na gelang de vordering om de 2 en daarna om de 3 weken plaats vinden. Voor het beste resultaat raden we je aan om de nagels in de herstel periode niet te voorzien van gellak. Dit om het behoud van het herstel niet te verstoren. Bij elke behandeling ontvang je een mini manicure waarbij de nagels worden gevijld en de nagelriemen verzorgt. De nagels worden afgewerkt met een laagje blanke glans of matte lak.

Herstelt beschadigde nagels zoals:

splijtende nagels
schilferige nagels
broze nagels
verticale scheuren in de nagels
nagels na (onjuiste) verwijdering van kunstnagels of gellak

Versterkt slappe en dunne nagels
Vermindert witte vlekken
Egaliseert ribbels en groeven
Hydrateert droge nagels
Verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel

Toe te passen

Voor of na chemo behandelingen
Om de natuurlijke nagel in goede conditie te houden en te beschermen b.v. onder gellak
Geschikt voor dames én heren
Het product is niet zichtbaar

Het bijzondere van Dadi’Oil 

Dadi’Oil is een nagelriemolie, maar niet zomaar een nagelriem olie. De olie is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals jojoba, avocado en olijf olie, natuurlijke vitamine E en 21 etherische oliën. Welke specifiek zijn afgestemd voor het verzorgen, herstellen en beschermen van de natuurlijke nagels. Dadi’Oil geeft flexibiliteit aan de nagels en de huid, zorgt voor stevigheid en glans en dringt diep in de nagelplaat, is vochtregulerend, ontstekingsremmend. Door Dadi’Oil dagelijks, meerdere malen per dag aan je dagelijkse routine toe te passen bevordert dit je groei en herstel van je natuurlijke nagel.

Dadi’Oil heeft ook een genezende werking en kan ingezet worden bij allerlei huidaandoeningen zoals verdikt eelt, eczeem, wratten en psoriasis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2012-2024 New Life Inspiration