Wimpers en Wenkbrauwen verven en stylen

Het “wow-effect” 

Het “wow-effect” na het verven en stylen van je wimpers en wenkbrauwen en uitstraling van je ogen.
Door de wimpers en wenkbrauwen te verven en te stylen, worden ze dikker en donkerder. Waardoor de ogen meer opvallen en de uitstraling versterkt. De ogen krijgen meer diepte en expressie, waardoor de blik intenser en aantrekkelijker wordt.

Het stylen

Het stylen van de wenkbrauwen kan helpen om een mooie,  vorm te creëren die past bij het gezicht en de natuurlijke structuur versterkt. Dit kan de gehele uitstraling van het gezicht verbeteren.

Het verven

Het verven van de wimpers en wenkbrauwen kan de kleur en de intensiteit voor langere tijd behouden. Waardoor het niet nodig is om dagelijks make-up aan te brengen. Het zorgt voor een mooie look, waardoor de ogen er aantrekkelijker uitzien. 

Het effect

Het effect  kan verschillen per persoon, zoals de kwaliteit van de verf, de haargroei en de dagelijkse verzorging. Over het algemeen blijft het effect ongeveer 4 tot 6 weken behouden, maar dit kan dus verschillen. Na verloop van tijd zullen de geverfde wimper en wenkbrauwen haartjes worden vervangen door nieuwe haartjes. Het is daarom nodig om de behandeling regelmatig te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Het verzorgen met een serum

Het is belangrijk om de verzorging van de geverfde, gestylde wimpers en wenkbrauwen te onderhouden door bijvoorbeeld een serum te gebruiken. Welke speciaal ontwikkeld is voor het verzorgen van de geverfde en gestylde  wimpers en wenkbrauwen. Het serum heeft een positief effect omdat het serum bij regelmatig gebruik de haartje hydrateert en helpt om het effect langer te behouden. 

Wimperlifting en wenkbrauwen lamineren

Wil je je wimperhaartjes laten liften of je wenkbrauwen lamineren, dat kan natuurlijk ook.
Klik op de links om naar de pagina te gaan voor de wimperlifting behandeling of het lamineren van de wenkbrauwen

Wimpers en Wenkbrauwen behandelingen voor het “wow-effect”

Copyright ©2012-2024 New Life Inspiration