Nagelreconstructie voor je voeten

Met de nagelreconstructie behandeling bied ik je een professionele oplossing voor beschadigde         
of misvormde teennagels. De nagelreconstructie behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van nagelproblemen zoals gescheurde, gebroken, gebarsten of beschadigde teennagels.

De nagelreconstructie behandeling is een veilige en pijnloze behandeling die bestaat uit het aanbrengen van een speciale gel op de teennagels. De gel is “HEMA” vrij en ontworpen om de nagels te verbeteren en te beschermen tegen verdere schade en de nagels weer gezond te maken. De gel wordt vervolgens uitgehard met behulp van een UV-lamp, waardoor de teennagels er natuurlijk en gezond uit zien. De gel is ook geschikt om te lakken.

De nagelreconstructie behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is ideaal voor mensen die last hebben van nagelproblemen als gevolg van letsel, ziekte of andere oorzaken.
Als pedicure ben ik gespecialiseerd om de nagels te analyserenen en  je te adviseren over de beste behandeling voor jou specifieke behoeften.

Naast de nagelreconstructie behandeling bied ik je ook  een pedicure behandeling aan voor een totaal verzorgd uiterlijk van de voeten. Als professioneel gespecialiseerd pedicure kan ik je adviseren over de beste behandeling voor je voeten en teennagels en je te helpen om gezonde en mooie nagels te bereiken en te behouden.

Je kunt contact opnemen  om een afspraak te maken via de Whatsapp button op deze pagina, mail of per telefoon.

Copyright ©2012-2024 New Life Inspiration